5 Crystals to help you study

5 kristalov, ki ti bodo pomagali pri učenju

Kristali so lahko odlična podpora na tvoji študijski poti, zato ti danes pokažem nekaj mojih najljubših kristalov za učenje, ohranjanje koncentracije, iskanje motivacije, spodbujanje organiziranosti ... 

Vanadanit ✨ spodbuja kreativnosti in radovednost, pomaga pri odločanju in izboljša motivacijo. V trenutkih, ko smo zmedeni in raztreseni pa spodbudi jasnost misli in organiziranost.

Muskovit ✨ pozitivno vpliva na procese učenja, zvišuje sposobnosti za reševanja problemov in dviguje samozavest. Primeren je, če imaš obdobje negotovosti in probleme pri odločanju, saj se z njegovo pomočjo lažje povežeš s svojo intuicijo.

Hematit ✨ je prizemljitveni mineral, ki ugodno vpliva tudi na koncentracijo. Pomaga krepiti organiziranost in spomin. Ker odlično stabilizira telesno energijo, ponuja podporo pri zahtevnih učnih izzivih. 

Aragonit ✨ pomaga pri izboljšanju fokusa in koncentracije, ugodno pa vpliva tudi na znižanje nivoja stresa in anksioznosti, s tem pa bo poskrbel za mirno in spodbudno študijsko okolje.

Tigrovo oko ✨ pomaga pri izboljšanju fokusa in koncentracije, spodbuja pa tudi jasnost misli ter dviguje samozavest in vztrajnost, zato boš z njegovo pomočjo med učenjem lažje ostala na pravi poti.

Nazaj na blog

Napiši komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo vidni.