5 Crystals that cannot be missing in your office

5 kristalov, ki ne smejo manjkati v vaši pisarni

Še ne veš kateri kristali ti lahko nudijo podporo v tvojem delovnem okolju? Zate imam nekaj predlogov.

✨Pirit je generator obilja in sreče. Je nepogrešljiv pomočnik pri manifestiranju zastavljenih ciljev, pomagal pa ti bo tudi v trenutkih, ko potrebuješ dvig samozavesti ali boljšo samopodobo.

Šungit pirit ✨Shungit je najbolj znan, kot odstranjevalec negativne energije. V pisarno bo prinesel svežino, vzdušje naredil prijetnejše in mirnejše ter ublažil stres. Vključek pirita bo prinesel obilje in srečo in seveda vse ostale stvari, ki sem jih omenila že malo prej pri piritu.

Roževec ✨bo vzdušje v pisarni naredil bolj ljubeče in sprejemajoče. Njegova nežna energija ti bo pomagala pri ustvarjalnosti in iskanju svežih idej. Ker ugodno vpliva tudi na medosebne odnose, bo z njegovo pomočjo komunikacija s sodelavci pozitivnejša in lahkotnejša.

Puščavski jaspis ✨, znan tudi pod imenom Polychroem Jasper ima čudovito prizemljitveno energijo, ravno pravšna izbira za v pisarno pa je zato, ker spodbuja strast in ustvarjalnost. Poleg tega pa ti bo pomagal premostiti težke trenutke in te opomnil, da so neuspehi in spremembe del življenja.

✨ Modri ​​čipkasti ahat ✨ oz. Blue Lace Agate je pomirjujoč kristal, ki znižuje stres in tesnobo. Je čudovita izbira, ko potrebuješ pomoč pri komunikaciji s sodelavci ali strankami, tvoje delovno okolje pa bo naredil mirno in harmonično.

Nazaj na blog

Napiši komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo vidni.