5 crystals that are an essential part of every bedroom

5 nepogrešljivih kristalov v spalnici

Če se ob koncu dneva težko umiriš in sprostiš, si lahko pomagaš tudi tako, da spalnico okrasiš s kristali, ki bodo ustvarili mirno in harmonično vzdušje ter vzpostavili popolno ravnovesje med telesom, umom in dušo. Izberi kristale z nežno, pomirjujočo energijo in se izogni tistim s poživitveno.

Teh 5 kristalov bi morala imeti vsaka spalnica: 

Okameneli les ✨ je s svojo nežno in zemeljsko energijo kot objem narave, ki deluje izjemno prizemljitveno in ustvarja občutek domačnosti, varnosti in stabilnosti. S tem ti bo pomagal doseči višjo stopnjo sproščenosti in postaviti notranje ravnovesje.

Selenit ✨ ima nežno ampak izjemno močno očiščevalno in zaščitno energijo, ki bo vzdušje v spalnici ponesla na čisto nov nivo sproščenosti. Selenit ti bo pomagal uravnotežiti čustva in umiriti švigajoče misli, s tem pa bo poskrbel tudi za bolj kvaliteten in osvežujoč spanec.

Prehnit ✨ je kristal čustvenega zdravljenja in nam pomaga ostati prisotni v trenutku. Njegova nežna zelena energija pomiri razbujeno srce in um ter prinese globoko sprostitev in mir. Ker poglablja stik z našim višjim jazom, lahko z njegovo pomočjo v sanjah dobiš odgovore na tvoja vprašanja. 

Obsidian ✨ je močan zaščitni kristal in kljub temu, da je njegova energija vse prej kot nežna, je odlična izbira za spalnico, saj ustvari zaščitno polje, ki preprečuje vdor negativne energije. Tudi obsidian ima močno zemeljsko energijo, ki pomaga prizemljiti čustva in misli. S tem zmanjša anksioznost in stres, kar nas posledično lahko obvaruje pred nočnimi morami.

Ametist ✨ je kristal, na katerega si morda takoj pomislil/a in ne, tudi jaz nisem pozabila nanj. Ametist je vsesplošno znan kot “naravni pomirjevalec”, po katerem posežemo, ko smo nemirni in razdraženi. Poleg tega pa ima še eno super lastnost: nudi podporo pri premagovanju strahu pred temo. 

Nazaj na blog

Napiši komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo vidni.